hard work work

Det gick som väntat riktigt bra att jobba idag. Självklart saknar jag lilltrollet och våra dagar tillsammans, men jag är fullständigt trygg med att han är hemma med sin pappa och nu är det ju så här vi utformat vår föräldraledighet av olika anledningar. Bara att gilla läget. Dessutom gillar jag ju mitt jobb! Det känns lite udda att jag fick börja jobberiet med att säga upp mig första dagen, men det var så illa tvunget: i augusti börjar jag nämligen på mitt nya jobb. Jag trivs bra där jag är nu, men pendlingen känns inte okej sen när Challe går på förskolan här, så nu blir det 5 minuters promenad till jobbet i stället för 1h med pendel och tunndelbana. Det nya jobbet verkar också super och jag kommer att trivas fint där – men lite sorgligt känns det ändå!

Mina fina grabbar överraskade mig när jag kom med tåget idag. Vi gick och handlade lite, sen gick vi hem så att jag fick ge Charlie kvällsbadet och vällingen medan Daniel diskade och fixade. Ombytta roller alltså! Nu Greys, sen i säng för att ladda för ytterligare en jobbdag. Hej hej!

Pages:

3 kommentarer till “hard work work”

  1. Härligt att ha ett arbete så nära hemmet och förskola, perfekt ju! Kram

  2. Åh underbart att det gick så bra :) skönt att han är hemma med sin pappa ändå, det gör ju det hela lättare. Det är precis som när jag lämnar Alva, då vet jag att hon är i tryggt förvar hos familjemedlemmar :) kram !!!

  3. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

    Vad skönt att det gick bra! Men visst känns det lite skumt att vara tillbaka? Det tyckte jag när jag började om att jobba :)

    Vad jobbar du med och vad kommer du att jobba med?

Lämna en kommentar