Fagerliden <3

På landet! Vi kom hit vid 21 igår, och det var en lycklig Charlie som sprang runt och röjde här då. En timma höll han igång innan vi nattade på riktigt och då hade han bara sovit en timma på tåget mellan 19-20. Helknasigt blev det, men han tog det bra. Naiva förstagångsföräldrar som vi är hoppades vi nog på att det skulle innebära en sovmorgon till åtminstone kl 6 i morse, men icke! Mister Morgonpigg vaknade 5 som vanligt, och trots att han var uppenbart skittrött fortfarande tänkte han minsann inte somna om trots välling och ny blöja. Jag tog med honom upp och satte på kaffe och lät D sova några timmar till, så jag kommer nog vara lagom trött ikväll :)

Jag har tankat lite energi i skogen med mamma och hundar nu på fm ialla fall, och kört ett litet träningspass. Charlie har varit i trädgården med pappa och morfar och sover gott i vagnen nu! Jag ska hoppa in i duschen här strax, och göra mig i ordning lite för senare i eftermiddag åker vi in till stan på trevligheter ;) Hej så länge!

Pages:

2 kommentarer till “Fagerliden <3”

  1. Sandra skriver:

    Men så stor han blivit!! Och så fin han är <3 Goa killen! Och klart man vill härja lite när man kommer till nya miljöer :) Och vill upp tidigt och busa vidare, jag förstår Charlie fullt ut ;)

    Och ja, det känns riktigt bra att gå och prata med ngn och göra det man kan för att se till att nästa förlossning blir så bra som den kan bli. Utan en massa onödigt skit i bagaget me dsig. Och bara grejen att man, när man går på såna samtal, blir garanterad var man ska föda redan innan tycker jag är rätt tryggt. Det där med att bli hänvisad känns inte så lockande. Nej men helt klart något som jag är väldigt glad att jag gör.

  2. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Det lilla bustrollet med glimten i ögat ;)

Lämna en kommentar