Biodejt

Igår var det dags för första biobesöket på typ två år. Vi lämnade Charlie hemma hos mormor och morfar och fick skjuts in till stan. Kl 17 skulle biljetterna hämtas ut, och eftersom filmen inte började förrän 18 så gick vi och tog en cider/öl på Bishop Arms innan. Mys! Sen köpte vi popcorn innan vi slog oss ner i biosoffan för 2,5h superhjältefilm – the Avengers! Riktigt bra film faktiskt.

Efter filmen hade vi en stund på oss innan lillebror skulle komma in till stationen med tåg från Jönköping, så vi gick och satte oss på Pim’s och tog ett glas innan. På Pim’s hade vi vår första dejt för över 7 år sen, så vi trodde nog att det skulle bli en liten nostalgitripp, men dom hade bytt lokaler, så det såg helt annorlunda ut, haha. Mysigt att sitta och prata om filmen och bara vara oss en kväll i alla fall :)
Nu ska jag gå en långprommis i skogen med mamma och hundarna igen, bästa!

20120518-095347.jpg

Pages:

4 kommentarer till “Biodejt”

 1. Emilia skriver:

  Härligt med lite kvalitetstid, det behöver man ibland :)
  Kram på dig

 2. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Vi har också tänkt försöka gå på bio snart, det är väldigt längesedan vi var där också :)

 3. Mandy & River skriver:

  Myyyysigt med bio =)

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

Lämna en kommentar