valborgsutflykt

God morgon people! Här har vi redan varit igång ett par timmar och nu börjar det bli frukostdags. Det här är min sista mammalediga dag (även om jag får en bonusdag i morgon) och jag ska ta vara på den ordentligt! Om en timma ska vi packa ihop alla prylar och ta oss hem till Veronica och Asta för att därifrån ta bilen mot stan, Djurgården och Skansen. Vädret är strålande, så det känns som att vi valt rätt dag för den här utflykten :)
Nej, nu är det dags att plocka fram äggrörakastrullen här och göra min lillgoding lite extra lycklig. Som han älskar den där äggröran! Tjingeling!

Pages:

2 kommentarer till “valborgsutflykt”

  1. Emilia skriver:

    Låter som ni har en härlig dag framför er! Och tänk att du redan ska börja jobba? Vad tiden går fort.. Hur känns det?

    Ja, visst är vi lite lika jag och min mor :) fast jag har ganska många drag från min pappa med…

    Ha en fin dag!
    Kramar

  2. Hoppas ni får en uuunderbar dag på skansen idag!

Lämna en kommentar