uteserveringspremiär och chokladprovning.

Vi är på plats i Fagerliden sen igår. Som vanligt är det härligt att vara här, men som vanligt var första natten också tuff för Challe. Inte nog med att han sov oroligt efter resan och inte i sin egen säng, utan han är lite förkyld också, och rejält täppt i näsan på nätterna. Trött mamma här med andra ord, som verkligen ser fram emot att pappan gör oss sällskap i morgon kväll! Tur att man har världens bästa föräldrar som avlastar så mycket dom kan!

Idag har vi varit i stan en sväng. Jag och Charlie har lunchat med Jenny och Maria, det blev premiär på uteserveringen för oss allihopa. Jättehärligt! Nu i kväll har Charlie varit hemma med mormor och morfar medan jag har varit på chokladprovning med Sara och ett gäng andra tjejer var himla mysigt och intressant. Tänk vad mycket man inte visste om choklad! Det var första gången Charlie hade barnvakt på kvällstid och det hade gått så bra så. Duktiga killen!

20120404-220134.jpg

Pages:

4 kommentarer till “uteserveringspremiär och chokladprovning.”

  1. Vad skönt att det gick bra med barnvaktningen och vad härligt att du kunde dra iväg med vänner! Hoppas att kvällen blev riktigt lyckad :-) Kram

  2. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Du verkar ha fått en skön inledning på påskfirandet

  3. Härligt med hjälp och att träffa vännerna!:) Glad påsk!

  4. Elin skriver:

    Glad påsk fina vän!

Lämna en kommentar