sista veckan

Som sagt, sista veckan som mammaledig är här. Gör mitt bästa för att ta vara på varje minut! Igår hade vi förmiddagslek och lunch med Asta och Veronica här hos oss, och i morse gav vi oss iväg hem till dom i stället. Vi åt tidig frukost här och redan klockan 8 styrde vi vagnen mot vännerna i vårsolen medan fåglarna kvittrade. Så härligt! Vi hade en heldag med lek på balkongen, röj inomhus, lunch och mer lek. När det blev dags för vila la jag Charlie i vagnen på balkongen, Veronica och Asta vilade i sovrummet och jag tog en tupplur på soffan. Älskar deras soffa, så det var himla skönt, hehe… När kidsen vaknade blev det mellis och middag för dom innan vi knatade ner till centrum och mötte upp papporna och avslutade playdaten vid 17-tiden. Fin dag, och jag hoppas på mer sånt innan veckan tar slut.

Jag älskar vädret vi haft idag, att våren känns på riktigt nu. Det här är den bästa tiden på året, ljuset efter mörkret liksom, och det känns som en bra tid att börja jobba igen. Även om det är nu det börjar bli riktigt roligt med Charlie också, och så härligt att kunna gå ut och leka utan 15 lager kläder. Men jag jobbar ju bara 2 månader, sen är det dags för semester :p Blir bra detta!


Snyggingarna!

Pages:

5 kommentarer till “sista veckan”

 1. Det kommer bli huuuur bra som helst Sara, det kommer säkert vara jättekul på jobbet också! Jag höll förresten precis på att skriva in mitt lösenord istället för min hemsida i fältet där hemsidan ska stå, illa :P

 2. Vädret är underbart och hoppas det blir fint att börja jobba!:) Bra med
  semester, då kan du få njuta extra igen av guldklimpen! Kram

 3. Mia & Lexie skriver:

  Här ligger man efter. :) Men så blir det i bland… eller väldigt ofta nu för tiden. :(

  Men grattis så jättemycket till både giftemål och ettårsfirande! :)

  Hua.. jag får ont i magen när jag läser att det är sista veckan för dig som mammaledig. Jag vet inte varför egentligen för jag har inget emot att lämna Lexie.. det är nog mer det där att man inte kommer vara hemma något mer med henne och att man ska jobba jobba jobba.

  Gillar att jobba också…men har insett att det finns annat att prioritera. :) Känns som att jag aldrig kommer vilja jobba heltid igen. Jo.. kanske när barnet/barnen är stora! Haha..

  Stor kram

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Haha, snyggingarna?! Toka!! Ser inte alls fram emot att du ska börja jobba men det Blir nog bra ska du se!!! ❤

 5. Ja vilket underbart väder du har din sista vecka :) Lite regn idag, visst men imorgon vänder det igen.

  KRAM gumman!

Lämna en kommentar