Lillördag <3

Ytterligare en fin vårdag här idag. En förmiddag med bus i parken med vännerna, hälsa på fåglarna i dammen och sen gå och handla lunch tillsammans. Vi gick hit och åt, grillad kyckling för både mammor och barn och sen blev det lite eftermiddagsfika innan vi vinkade hejdå och det var dags för vila. Efter vila och mellis gick jag och Charlie ut på gården, gungade och promenerade runt innan vi mötte D i centrum och gick hem för middag och kvällsrejset. Efter en jobbig natt började dagen väldigt tidigt här idag och jag var nog inställd på att timmarna skulle kännas långa och att både jag och Charlie skulle vara trötta och gnälliga, men det har faktiskt gått riktigt bra. Mitt lilla hjärta har lekt, fixat och donat och varit nöjd i princip hela dagen – det hör inte till vanligheterna efter såna nätter, så jag har verkligen inget att klaga på!

Nu avslutar jag dagen på bästa sätt, ett glas rött och Grey’s i soffan med min kära man. Hihi! Godafton ;)

 

Pages:

3 kommentarer till “Lillördag <3”

  1. Låter som en fin lillördag :) Med ett härligt avslut! Älskade greys.

  2. Ja det är superskönt!:) Jag tror att de flesta känner ångest
    inför inskolningen:). Härligt med ett glas rött! Kram

  3. Heléne, farmor och svärmor skriver:

    Låter som en skön avslutning på lillördan´ :)
    Njut av dina sista mammalediga dagar.

Lämna en kommentar