kalaslördag och utesöndag

Hej från oss ute i solen! Vi hade en riktig kalasdag igår, från förmiddag till kväll. Först var vi och firade fina lilla Asta på hennes ettårsdag och därifrån åkte vi direkt för att fira Charlies faster Olivia som fyllt 20. Charlie var i sitt esse hela dagen och slocknade gott en kvart efter att vi kom hem på kvällen. Det tar på krafterna att kalasa! Vi vuxna var också rätt trötta, men orkade med en film, lite god plockmat och ett par glas vin innan vi gav upp.

Idag tog vi oss ut på gården nån gång före 11. Solen skiner, vi har lekt och pysslat och när det var dags för Challes lunch fick han äta den i vagnen. En sån här dag vill man inte gå in! Nu sover han gott i vagnen och jag och D har precis ätit glass från kiosken på hörnet. Vi fick (bland annat) pengar till en cykelstol i bröllopspresent, så det var vi och köpte en i fredags, och nu har Daniel passat på att montera fast den här ute i solen. När Charlie vaknar blir det en premiärtur! Jag ska övningscykla lite nu innan, det var ett par år sen sist… ;)

20120429-144113.jpg

20120429-144145.jpg

Pages:

2 kommentarer till “kalaslördag och utesöndag”

  1. Åh underbart ju !! tycker Charlie om att cykla ? :D Alva gillar det, dock är hon inte så förtjust i cykelhjälmen ;) men idag sjöng hon en liten trudelutt bakom mig på hemvägen, haha !

  2. Låter som en härlig helg gumman :) Och vad underbart med en cykelstol, det är jag också himla sugen på. Älskar att cykla såhär års.

    Stor kram till er!

Lämna en kommentar