hemma.

Efter en riktig skitdag igår, då jag låg nerbäddad under dubbla täcken plus filt större delen av dagen, med feber, ont i kroppen och frossa, var det lite tungt att släpa sig upp och till tåget med lilla familjen och all packning idag. Men det gick. Och nu är vi hemma, Charlie var glad att få återse alla sina leksaker och det ska bli skönt att sova i sin egen säng, men känner på mig att vi båda kommer längta tillbaka lite i morgon. Finns liksom inte lika mycket sällskap för mamman här på dagarna och inte lika mycket ytor för bebisen att utforska. Har varit som värsta träningslägret för honom, som han har gått! Och i förrgår kom han på hur man gör när man reser sig utan stöd. Inget som sker på regelbunden basis än, men när det behövs så kan han :)

Nu blir det ett besök i medicinskåpet innan sängdags. Såna här dagar är man glad att man varit krasslig tidigare, även om det var ett tag sen nu. Det dära skåpet innehåller en del bra prylar kan man säga! Hoppas på bättring tills i morgon, för då är det back to vardag.

Pages:

7 kommentarer till “hemma.”

 1. Mimmie skriver:

  så duktig! <3

 2. Gullungen ! går han hela tiden nu ? :D KRAM

 3. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Krya på dig!

  Vad söt han är när han traskar omkring :)

 4. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Fortsätt krya på dig och tack för stunden med mitt goa barnbarn :)

 5. Ja jösses vad skönt det är att komma hem ibland även om det är himla mysigt borta också :)
  Och finChalle, vad duktig han är, så stort! :D

  Krya på dig nu gumman.
  Kramar!

 6. Så duktig han är! Stora killen :)
  Dom små känns så mycket större när dom går istället för kryper :)
  Kram!

 7. Emilia skriver:

  Krya på dig vännen!!
  Lillplutten blir bara mer och mer lik dig tycker jag, söting!
  Kramar

Lämna en kommentar