hej från sjukstugan

Efter flera dagars sjuka för mig var det igår kväll Charlies tur att åka dit. Han har varit lite småsnorig ett tag, men igår tog det fart ordentligt och när det var dags för honom att sova visade tempen 39 grader. Natten var lite kämpig, men inget emot vad dagen idag har varit :( Stackars liten har legat mellan 39-40 grader hela dagen trots alvedon, knappt ätit något och under senare delen av dagen har han inte velat dricka heller. Han har bara velat vara i famnen på mamma, utom en kort stund på eftermiddagen då vagnen på balkongen passade för en liten nap. Näsan rinner konstant och han har varit så himla varm :( Riktigt läskigt, så här sjuk har han inte varit innan. Vi har haft på Barnkanalen eller Rorri Racerbil på SVT Play i stort sett hela tiden, så han har antingen slötittat på det eller slumrat i famnen, men aldrig sovit några långa stunder. Förmodligen har det varit svårt att få ro i kroppen när man är som ett litet element.

När pappa kom från jobbet hade han med sig Ipren, som till skillnad från Alvedonet verkade på en kort stund. Jag var i köket och helt plötsligt hörde jag en glad liten kille som satt och pratade i pappas knä, och drack vatten gjorde han också! Väldigt skönt efter en jobbig dag. Natten kommer nog blir jobbig ändå, snoret bryr sig inte om lite Ipren och vi har redan varit inne och tröstat flera gånger den senaste timman. Just ikväll är jag lite extra glad att vi beslutat att Daniel ska vara pappaledig på fredagar den här månaden – dubbel styrka här i morgon alltså, jätteskönt!

Pages:

3 kommentarer till “hej från sjukstugan”

 1. Så jobbigt med sjukt barn. Vincent har nyss haft öron och ögoninflammation
  men nu är han kry igen och går på dagis:) Kram

 2. Men lilla stackars Charlie då :( Massa styrkekramar!

 3. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Kram på er alla i sjukstugan
  hälsar en som jobbar som en galning inför stundande semester och inte är med alls.
  Vi ses snart, håller tummarna för att ni alla är friska och pigga då :)

Lämna en kommentar