Happy valborg!

Fantastisk dag på Skansen idag! Vi har varit ute heeeela långa dagen, sett massa djur, haft picknick och njutit i solen. När vi kom hem packade vi bara om väskan och tog med oss pappan hem till Charlies farfar där vi är nu. Här blir det grillat och trevligt ikväll. Charlie ska få välling och sova i farbror Nichlas säng om en stund, går nog hur bra som helst.

I morgon är vi lediga tillsammans, sista dagen. Då blir det lunch och mysigheter i Kungsan med Almira och Patrik. Ser vi fram emot :) ha en trevlig kväll alla gullisar!

20120430-185703.jpg

Pages:

En kommentar till “Happy valborg!”

  1. Hanna skriver:

    Men HAHA, vi var också på Skansen och stod och spanade på björnen som klättrade så högt! Måste ju ha varit jättenära varandra. Synd att vi inte sågs. Men ha en riktigt mysig dag nu, bästa möjliga förutsättningar ;) Kram på er!

Lämna en kommentar