dagen före.

I morgon smäller det. Min lilla bebis blir 1 år. För exakt ett år sen låg vi på förlossningen, gick igenom värk efter värk och väntade. Och väntade. 31h på förlossningen med värkar, 33h från vattenavgång till snitt och bebis. Det var så värt det! Har precis suttit och tittat igenom bilder från det här året och inser att jag nog kommer att vara lite blödig i morgon, haha. Älskade unge, så fort det gått <3

Idag har vi varit och handlat lite mer inför ettårskalaset på lördag. Vi börjar pigga på oss nu, jag äter antibiotika för bihålorna sen i måndags och Charlie har varit feberfri ett par dagar. Det är snorigt och hostigt fortfarande, men han äter lite bättre och är i stort sett som vanligt, så det är skönt. I morgon firar vi lite grann med lekdejt med några Challe-kompisar och cupcakes i parken, sen blir det nån liten paketöppning när pappan kommer hem. Det stora firandet spar vi ju till lördag, men man måste ju få bli uppvaktad på den riktiga dagen också :) Nu blir det Grey’s och paketinslagning!


Busen provar nya mjukisshorts från HM idag :)

Pages:

4 kommentarer till “dagen före.”

  1. Grattis finaste bästa Charlie på din födelsedag !!!! Hoppas att den blir riktigt bra och att dina föräldrar skämmer bort dig ordentligt ;) hihi. Kraam från mig och Alva <3<3

  2. Grattis Charlie!:) Hoppas du får en egen cupcake;) Kram

  3. Almira skriver:

    Grattis Chelle världens finaste och roligaste bebbe…eller ursäkta…nu är du ju faktiskt ett helt år…världens finaste KILLE! Vad tiden går snabbt! Käns som igår när jag satt på ikea och din moder avslöjade att du var på G, på barnavdelningen :).
    Snacka om att du var efterlängad lille bus.

  4. Almira skriver:

    Men seriöst autocorrect! Haha, chelle, köp en smartphone istället!

Lämna en kommentar