blogga lite kanske?

Här händer det inte mycket. Det har sin förklaring då vi haft sjukstuga här hela helgen och energin går åt till att pyssla om den minsta lilla sjuklingen. Pappan har klarat sig så här långt och har varit en jäkla klippa de senaste tre dagarna. Fantastiska karl <3 Charlie var hyfsat feberfri igår, men idag har tempen varit uppe runt 39 grader igen och han har sovit en massa. Han hostar och snorar och till råga på allt har tredje tanden trängt igenom i helgen – allt på en gång, check! Jag har förmodligen bihåleinflammation, det bultar och värker ända ner i käkarna och behöver nog släpa mig till vårdcentralen. Det är dock inte min favoritsyssla, så jag skjuter upp det så länge jag orkar.

Men helgen har haft många ljuspunkter också. Att se mina fina killar tillsammans, hur mycket dom gillar varandra. Middagar med min älskling när lillkillen somnat och att få ligga med huvudet i älsklingens knä när man mår dåligt. När energin har räckt till har Charlie knallat omkring här, pratat i allt som kan tänkas vara en telefon och velat sjunga Imse Vimse Spindel om och om igen. Att se honom lyckligt sträcka upp sina knubbiga armar i himlen till ”upp stiger solen” piggar upp i de tyngsta stunder! Idag har jag tankat massa positiv energi på en shoppingtur till ICA Maxi med Veronica och sen har jag bakat en hel massa.

Men nu behöver vi mer än energi. Nu behöver vi bli friska. I morgon börjar den nämligen, veckan då min lilla bebis firar sin ettårsdag. Ofattbart.

Pages:

5 kommentarer till “blogga lite kanske?”

 1. Fy bubblan för dessa sjukdomar. Jösses vad trött jag är på dom. Samma här, Ameah snorar och hostar fortfarande och från att vara så gott som feberfri slog den till igen och nu har hon haft feber i 6 dagar. Imorgon blir det samtal till BVC.

  Och stackars Charlie då som fick en tand också. Fasiken vad grymma dom är våra små <3 Härligt att höra att du fick några lyckliga studener i helgen i alla fall :)

  KRAM till er gumman!

 2. åh tack söta !! <3 tänk att det är er tur snart !!! Hoppas att ni blir friska nu, det är ju en stor vecka detta minsann ! KRAM

 3. Usch för att vara sjuka men vad mysigt ni verkar haft det ändå. Hoppas att Charlie blir frisk till 1-årsdagen så han får njuta av massa gottis och bus <3 Kram på er

 4. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Oh en Bobby car, den väcker glada minnen, Mattias hade en sådan.
  Usch va trist och jobbigt att vara så sjuk hoppas du mår bättre i slutet av veckan
  Roligt att Imse Vimse spindel är poppis, han var lika söt och go med sina armar i luften när vi sjung den :)

 5. Ni kämpar på så bra där hemma! Hoppas ni alla blir bättre SNART så Charlie får vara frisk när han fyller 1!

Lämna en kommentar