bildbomb från ettårsdagen

Hej och tack tack tack för alla fina kommentarer, både här och på andra ställen. Ska försöka få ihop nåt inlägg om dagen så småningom, inväntar lite bilder från vår underbara fotograf och lite ordning i hjärnan först bara. Det är ju egentligen inte så stor skillnad på att vara gift och sambo, samtidigt som det är något helt nytt. Insåg just att jag måste fixa en ny stämpel till mina bilder, för efternamnet stämmer inte längre :p

Hur som helst, jag landar nog snart. Jag har insett att jag har alldeles för mycket att göra den här veckan, min sista vecka som mammaledig, men hellre så än tvärtom. En sak i taget. Här kommer ett helt lass med bilder från Charlies playdate i parken på sin födelsedag i torsdags. Bild 2 och 3 är fotade av Tina, resten har jag knäppt :)

Minna kommer med paket :)


Alva :) (Foto: Tina)


Öppna paket! (Foto: Tina)


Lillsnoris


Asta skrapade näsan :(


Tina och Minna


Goa Minna!


Alva tog en nap i vagnen

Pages:

7 kommentarer till “bildbomb från ettårsdagen”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ärliga bilder på härliga ungar!!❤

 2. Så fina bilder, gullungar :)

 3. Ja man får bita ihop helt enkelt ;) åh tack vänne, inatt sov Alva 12 timmar precis som vanligt :D tjoho.

  Så fina bilder ! Är så nyfiken på ert bröllop så jag kan DÖÖÖÖ :D haha. Skriv och berätta om det snarast möjligt vännen ;)

 4. Jättefina bilder! Nu måste jag förstöra lite och säga att det var Tina som fotade men tack för länkningen ;) Kram

 5. Spännande att få höra mer om dagen!:) Härligt att ha kalas i parken:) kram

 6. Haha, jag tänkte precis samma som Johanna men men ;) Ser att du har ändrat nu (spelar iof inte någon roll men TACK för länken) ;-) Jättefina bilder Sara!

 7. Hanna skriver:

  Haha va gullig du är:) Åhhh va mysigt de ser ut! Önskar vi kunnat vara med. Nu ser jag fram emot bilder och berättelser kring kalas och bröllop. Sååååå roligt för er :) Hoppas sista mammaveckan är riktigt mysig. Härligt väder får ni ju iaf ;-) KRAM!

Lämna en kommentar