äntligen påskvecka!

Jippi, påskveckan är äntligen här! Veckan har inletts med en trött och stundtals kinkig bebis, detta trots att han sov liiiite längre än vanligt i morse och över 2h efter lunch. Vet inte vad det beror på, men hoppas att han piggar på sig snart för idag har jag inte riktigt känt igen min lillprins. Han har varit sig själv då och då i alla fall, bland annat när vi var på ett möte i eftermiddags och han lyckades charma alla, den lilla flörtisen :)

I morgon hoppas jag verkligen att han är i fas igen, för då väntar tågresa! Äntligen bär det av till Skövde igen. Förra året firade vi ju påsk på BB med en alldeles färsk liten Charlie, men i år är vi tillbaka till traditionerna. Jag åker alltså ner med Charlie redan i morgon, ska träffa några kompisar och sådär, och sen kommer Daniel ner på torsdag efter jobbet. Ska bli härligt! Vet inte alls hur jag ska lyckas få med mig all packning bara, att vara borta nästan en vecka med en ettåring (snart) kräver sina pinaler alltså.

Såhär är jag van att se busfröt. Glad och sprallig. Här har han varit i en blomkruka och grejat lite…

Pages:

7 kommentarer till “äntligen påskvecka!”

 1. åh visst är det härligt med påskvecka ? :D förra året firade vi i Karlsad med ett par veckor gammal Alva som sov heeeeela tiden, hihi.. tänk så liten hon var med sina 2800 gram :) hoppas att ni får en underbar dag! KRAM

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ni blir saknade!! Glad påsk

 3. Hihi busfrö!! Hoppas att ni får det riktigt gött i Skövde och en riktigt mysig påsk!! Kram på er!

 4. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Kramar till det glada busfröt!
  Önskar er alla 3 en glad och skön Påsk. Hälsa de boende på Fagerliden. Vi ses efter Påsk

 5. Jag har varit världens sämsta på att blogga och att kommentera men jag är inne och kikar/ läser hos dig varje dag Sara! :) Vad underbart och helt fantastiskt att er fina Charlie går och vad mysigt att ni får fira påsk i år <3 Ha en fin fin helg och GLAD PÅSK!

 6. Haha vilka underbara bilder. :) Och jag håller med, härligt med påsk! Hade däremot förväntat mig riktigt vårväder under påskhelgen men nu ser det inte så ljust ut. :( Glad påsk på er iallafall. :)

 7. Mandy & River skriver:

  Åh vilka fina bilder!!:)

Lämna en kommentar