800 grader

Tredje dagen i rad med 39 graders feber. Känns väl sådär. Hostan påminner om den jag hade för 1,5 år sen när jag hade lunginflammation, så jag bävar för det värsta, men håller tummarna för att jag ska vakna och må bättre i morgon. Trots feber och att energin inte finns har dagen gått bra. Charlie har hängt med farmor en stund, det var uppskattat. Jag har fått ett riktigt trevligt besked för framtiden och känner mig glad och Charlie har varit go och mysig hela dagen och det underlättar såklart. Sjuk mamma och frisk bebis är en svår kombination annars ;)

Pages:

4 kommentarer till “800 grader”

  1. Jobb? ;-) Nyfiken!

  2. Veronica mamma till Asta skriver:

    Tummen upp för dej!!! Å kryyyyyya!!❤

  3. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Krya på dig :) Det är så roligt och uppiggande att träffa lillskrutten. Jag blir på bra humör på en gång. Det var inte lika piggt på jobbet, de flesta var lite sega eter långhelgen…

  4. Urs krya på dig! Kram

Lämna en kommentar