ultraljud och söder-häng

God kväll! Trött tjej i soffan efter lång dag på söder. Jag och Charlie mötte upp Charlies farmor vid Södersjukhuset i morse eftersom C fått tid för att göra ett ultraljud på det lilla hjärtat. Läkaren på 6-månaderskollen hörde ju ett litet blåsljud när han lyssnade på hjärtat då, men idag fick vi bekräftat att det inte finns kvar. Såå skönt att höra! Charlie var så duktig, han satt i min famn under tiden dom undersökte med kladd och kamera på överkroppen. Han fick titta på Dr Snuggles och farmor roade med leksaker och majskrokar medan jag höll i armarna och det var inga sura miner inte. Får man så mycket uppmärksamhet av 4 tjejer samtidigt kan man ju inte vara annat än nöjd! Läkarna var underbara också, sjöng och blåste såpbubblor och lekte tittut.

Efter SÖS mötte vi upp V & A vid Skrapan där vi käkade smarrig salladslunch innan vi gick en sväng, njöt av varsin sojalatte i solen och hängde i parken hela eftermiddagen. Blev en bra måndag. Charlie har varit på fint humör, och så påhittig i eftermiddag. När vi kom hem och jag la posten på soffan reste han sig och tog ett kuvert, la det i sin gåvagn och knallade iväg. Fina, pyssliga killen. Så stor!

Här är bilder från i förrgår när vi invigde nya skaloverallen från P.O.P. Den kommer sitta fint i vår! Nu väntar vi bara på ett par skor till fötterna, borde anlända i morgon :)

 

Pages:

4 kommentarer till “ultraljud och söder-häng”

 1. Lovelyeverafter skriver:

  Sötnos!
  Åh, va skönt att blåsljudet är borta! :)
  Kram på er!

 2. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Charlie var superduktig, undersökningen tog faktiskt ganska lång tid för en
  sån liten kille. Charlie var vid gott humör hela tiden, egna sönerna hade nog inte ställt upp så länge! hälsar en gjupt imponerad och stolt farmor.

 3. åh vad skönt att blåsljudet var borta ! lilla fina charlie så imponerande att han satt så still och var duktig hos läkaren :) kraam !

 4. Ååååååh vad skönt att höra! Satt och höll andan medan jag läste :)

Lämna en kommentar