solig start

God morgon måndag. Solen skiner, Charlie är pigg och glad och vårt kaffe är gott, så det är en fin morgon trots skrikfest och bök i natt. Vi ska strax göra i ordning frukost och sen tar vi oss ner till parken för en repris på gårdagens mysiga häng med vännerna där. Jag älskar att det är vår! Det är ju inte långt kvar av min mammaledighet, så det gäller att passa på att hänga ute med min goding så mycket som bara går innan det är dags för en annan typ av vardag :)

Här kommer lite bilder från igår! Vi hittade en spade i sandlådan, och sen hade Asta med sig lite grejer, men jag tror bestämt att det börjar bli dags att Charlie investerar i lite sandleksaker :)

Pages:

3 kommentarer till “solig start”

 1. vilka mysbilder :) jag har också tänkt köpa lite sandleksaker till lillan, det är ju så mysigt att sitta och pilla i sandlådan tycker hon (och sen är allt sådär gött sandigt hemma när man kommer in, hahaha).

  ja jäkla magsjuka !! men det verkar vara på rätt väg nu ändå och Alva fick en väldigt lindrig variant den här gången (förra gången var HEMSK!). KRAAM

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Fina bilder på fina vänner!! Synd att d va så hårt i sanden!! Men snart så.. Sandkakesäsongen är nääära!! ;-)

 3. Lina skriver:

  Men så otroligt söt liten kille! :D
  Och vad roligt att läsa en blogg med en som är jämnårig med min lilla Alva som är född den 14 april :) Hoppas allt är toppen med er! Kram

Lämna en kommentar