öppna, sol och energi

Vår tisdag började med en jobbig natt och en stökig morgon. Trots detta kliver man upp med ett leende, hur kan man göra annat med en sån liten solstråle till son (well, på dagtid i alla fall)? Strax efter frukost fick jag ett väldigt positivt telefonsamtal – Charlie har fått förskoleplats på vårt förstahandsval. Den 15e augusti är det dags för inskolning. Betyder lättnad för oss så klart, vi ville ju verkligen att han skulle få börja där, samtidigt som det är otroligt ångestframkallande för den här blödiga morsan. Hur ska jag fixa att lämna min lilla prins med andra hela dagarna? Det går säkert bra att börja jobba i maj, då är han ju hemma med sin fina pappa, men i höst har han ingen av oss där. Isch, får nog sluta tänka på det ett tag.

Vi fortsatte dagen med sång och lek på öppna förskolan och sen ett besök i parken innan vi gick hem och sov middag. Efter en effektiv och busig eftermiddag fick jag ta mig ut på en lång pw när Daniel kom hem och efter det blev det ett lyckat styrkepass. Skön energikick! I morgon blir det bilutflykt igen, så jag ska strax hoppa in i duschen och sen vidare ner i säng. Ska bara… fixa lite bilder först!

Pages:

3 kommentarer till “öppna, sol och energi”

 1. Sofie skriver:

  Vilken underbar bild!! Vår lilla dotter har också fått plats på förskolan
  från den 15 augusti, fy tycker allt det känns så jobbigt. Just inte vara
  där om något skulle hända. Men men om alla andra mammor har klarat
  det så borde väll jag med göra det och det är ju långt långt bort intalar jag mig!

 2. Det kommer bli fin fint!:) Men det är klart att det känns konstigt. Vincent
  ska börja nu i mars men då kommer han kanske bara gå några dagar i veckan
  detta beroende på om jag arbetar. Men jag oroar mig verkligen inte för att
  Vincent inte ska ha det bra. Det är snarare jag som kommer tycka att det
  är jobbigt. kram

 3. vilken fantastisk bild på Charlie :D hihi

  det kommer säkert att gå galant även om det är lätt för mig att säga innan jag fått det där samtalet om förskoleplats ;) men jag ska ju börja plugga nu i slutet på den här månaden och ska lämna Alva med familjemedlemmar, så då kan jag känna mig trygg. Vi får försöka att inte tänka så mycket som sagt ;) hihi. KRAM

Lämna en kommentar