miss you when you’re not here

Lite annorlunda lördagmys här idag, men ett himla fint sådant. Jag och Charlie har hängt med fina Almira, medan våra karlar är ute och svänger på stan med ett gäng kompisar. Vi har fikat, shoppat lite och sen lekt en massa här hemma. Charlie har sysselsatt Almira medan jag har fixat tacos åt oss, tvättat ett par maskiner och sen har vi suttit i soffan och snattrat en del. Mys! Nu sitter jag ensam i soffan och försöker hålla ögonen öppna till en film. Det går sådär, så ska nog strax krypa ner bredvid min lilla älskling :) Det är lite tomt här, är inte alls van att vara ensam! Säkert bra att få sakna lite, men ser fram emot att stora älsklingen kommer inramlande här så småningom ;) God natt!

Pages:

6 kommentarer till “miss you when you’re not here”

 1. Jag tror det är jättenyttigt att sakna lite! Och vilken klockren min Charlie gör till sin mycket snygga tröja måste jag säga ;) Arrrgh!

 2. såå fin bild på lilla piraten :D låter som att ni fick en mysig lördag trots allt ! Vad hittar ni på idg ? :) kram!

 3. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Världens sötaste pirat :)

 4. fia skriver:

  gulle!:)

 5. Hoppas ni får det jättemysigt i skövde i veckan!

 6. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  VIlken fin pirat :)

  Nej, det är inte roligt när de små är sjuka, men nu börjar han äntligen vara piggare :)

Lämna en kommentar