måndagsshopping

Här har vi inlett veckan med en spontan shoppingtur. Jag behövde en kortis till IKEA, så då passade vi på att ta med oss Veronica och Asta (eller, dom tog med sig oss eftersom det är dom som har bil :P) till Barkarby. Blir en mysigare utflykt på det sättet :) Jag behövde kika i ett par klädaffärer också eftersom Challe-valle är i behov av både vårkläder och pyjamasar. Pyjamasbristen var mest akut, så det fick bli det idag, garderoben får fyllas på en annan dag! Var en mysig förmiddag iaf, som avslutades med lunch och en liten sväng på IKEA innan vi blev avsläppta här hemma igen. Eftermiddagen har bara ägnats åt hemmalek och pyssel, och promenerande för Charlie. Jisses vad han går! Idag gick han för att möta sin pappa i dörren när han kom hem. Gick, inte kröp. Jag fattar inte.

Så här kan man se ut när mamma kommer på en med att pyssla med förbjudna grejer. Nämen, titta vad jag hittade mamma! Oooh! Vilka fantastiska prylar. Vadå, får man inte leka med dom? Oj då, det hade jag ingen aaaaning om!

Pages:

2 kommentarer till “måndagsshopping”

  1. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Underbara bustroll :)

  2. Lina Gårdner skriver:

    Så himla lik han är dig Sara! Han är sannerligen en liten goding och det beror med säkerhet på att han är nöjd med livet och har underbara föräldrar. Jag önskar jag fick träffa honom en dag i framtiden. Och träffa dig igen såklart. Ta hand om dig vännen, Lina.

Lämna en kommentar