magplask

Dagen började väldigt fint med en go och glad unge och mycket skratt och mys innan frukost. Efter frullen gick vi ner och gungade i parken och efter en stund fick vi sällskap av vännerna. Vi tog en snabb kaffe och kidsen fick utforska lite och då händer det. Charlie släpper taget och tar ett litet stapplande steg. Första steget utomhus! Så duktig min skrutt. När han försöker göra om det snubblar han till och landar platt på ansiktet, snacka om ner som en pannkaka :( Hela näsan blev uppskrapad och det såg ut att svida rejält, stackars liten. Var inte många glada miner efter det trots majskrokar, vatten och napp, så vi gick hemåt igen. Väl hemma var han så trött att han somnade i min famn framför Barnkanalen, så han fick ta en powernap före lunch. När han vaknade var han på bättre humör och resten av dagen har han varit en liten solstråle. Det är fantastiskt hur dom hämtar sig, dom små <3

Nu har jag duschat efter veckans tredje motionspass, och ska strax mysa ner mig under ett gosigt täcke med en kopp te i väntan på Grey’s. Trevlig lillördag på er!

I morse before pannkaksfallet:

Efter fallet:

Pages:

10 kommentarer till “magplask”

 1. Men lilla Charlie!Du får vara försiktig men du är duktig som vågar:). Kram!

 2. Men stackars lilla skrutt :(

 3. Almira skriver:

  :-), Jaaa, duktiga, modiga, äventyrare! Ramla är en del av livet, lika bra
  att få det överstökat tidigt (säger klumpeduns själv). Salem Al Fakir skrev
  ju till och med en låt om det.

  ”I was aiming for the sky, ended up flat on the ground
  But once again the sun is rising, I better keep on walking
  Keep on walking”

  Kram till sötisen!

 4. Ajdå… lillkillen då… så söt han är! :)

 5. Älskade lilla vännen då! Men så duktiga han är också :D

 6. Veronica mamma till Asta skriver:

  Blås å krya önskar Asta❤

 7. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Men stackars lillen! :( Vad skönt att han mådde bättre sen i alla fall.

 8. Stackars liten!! Hoppas det inte avskräckte honom allt för mycket utan att han vågar sig på det här med att gå utomhus snart igen!

  Och tack :D Jag köpte en vit filt på jysk som var 1,5 x 1,5 meter som jag la ut i sängen som lite bakgrund, och sen när Minna somnat rullade jag försiktigt över henne på mage (hon sover vanligtvis på rygg) och sen plåtade jag på snabbt som attan innan hon vaknade :) Blev himla mysiga bilder!

 9. Så himla tokigt det kan bli ibland :( Men vad kul att han tog ett steg även om det blev pannkaka. Hoppas nosen mår bättre <3 Kramisar

 10. Åh stackaren, aj aj aj.. Hoppas han inte blev avskräckt av fallet!!

Lämna en kommentar