Lyckligt lottad

Hej från söndagssoffan. Har haft en kanonhelg med en massa trevligheter och nu är jag ganska trött i ögonen faktiskt. Igår hade jag en härlig heldag (och kväll) med vänner, med lunch, fotografiska museet, middag, drink på East och dans på Solidaritet innan jag och Veronica sa hejdå till dom andra och satte oss på pendeln hemåt. Det var första gången vi var utan våra ungar så länge, men jag tycker att det gick bra. Vet ju att Challe hade det toppen med sin pappa under tiden :) En lång men fantastisk dag med många skratt blev det och jag känner mig lyckligt lottad som har så fina människor i mitt liv! Kommer lite bilder från kvällen en annan dag.

Idag har vi mest tagit det lugnt här hemma. Charlie har varit jättetrött hela dagen, vet inte om han känner av den förlorade timmen från i natt eller så. Daniel gjorde mjölkfria våfflor till lunch, det var uppskattat av både mig och Charlie vill jag lova :) charlie var dock så trött att han somnade mitt i maten… Lite tvätt och handling har vi hunnit med också, så nu är vi redo för ny vecka, höhö! Men först behövs lite sömn, håll tummarna för att vi får det ;)

20120325-215709.jpg

Pages:

4 kommentarer till “Lyckligt lottad”

  1. Underbart :) verkar som att du haft en toppenhelg och jag har suktat efter dina drinkar som du lagt ut på Instagram ;) hihih. KRAM <3

  2. låter som en bra helg =) våfflor är ju vansinnigt gott!

  3. Veronica mamma till Asta skriver:

    Vi e lyckliga att du är förgyller våra liv!!❤// stången ;-)

  4. Vad underbart Sara, den här kvällen förtjänade du!!

Lämna en kommentar