ljuvliga mammaledighet

Idag har varit en sån där dag då man verkligen njuter av mammaledigheten. Varje sekund! Vi har haft en jättemysig dag med Johanna och Alva, vi möttes upp nån gång före 10 och gick till öppna förskolan för sångstund, lek och lunch. Charlie såg hur dom stora barnen gjorde, så han blev superinspirerad. Han gick och gick och gick! Visst har han gått 5-6 steg nån gång om dagen i nån vecka, men nu gjorde han det gång på gång, och gick upp emot 12-13 steg. Vi försökte få det på film och till slut lyckades jag! Ska se om jag kan ladda upp den här också, har fått upp den på facebook :) Blev helt rörd när han tultade fram där, mammahjärtat sprack ju av stolthet. Min fina kille går <3

Efter lunch tog vi oss ut i solen. Bebisarna sov och vi köpte glass och njöt av det härliga vårvädret. Vi var ute i typ 4h och hann både lite mellis och gunga och promenerande innan vi satte oss på pendeln och mötte upp pappa D i Älvsjö. Vi åkte hem så Charlie kunde få middag av pappa medan jag tog mig ut på en halvmils snabb prommis i kvällssolen. Är helt slut av all den friska luften nu, så nu blir det kudden. Är ju en dag i morgon också :)

Pages:

6 kommentarer till “ljuvliga mammaledighet”

 1. Mimmie skriver:

  Duktiga Charlie! :)

 2. Nu är det inte långt kvar tills han bara går!! Tack fina ni för en underbar dag!! Kramar <3

 3. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Fina bilder på söta barn och så roligt för Charlie att han går så bra!
  Nu väntar en ny värld sedd från 2 ben

 4. Vad duktig han är! Han är verkligen en stor kille nu :) Vad häftigt, jag vill see!

 5. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Åh vad kul! Hjärtat spricker ju nästan när de börjar gå :)

 6. mammaTea skriver:

  Vilka härliga bilder.

Lämna en kommentar