Kalasbilder

Nu avslutar vi den här onsdagen med dubbelavsnitt av Greys. Det har varit en fin dag med matshopping på ICA Maxi med vännerna, lunch hemma och sen en eftermiddag med min lillprins. Bland annat var vi på ICA och hämtade ett paket som innehöll ett par fina KAVAT-skor och en ny vårmössa till lilla huvudet. Perfekt! Vi har provgått skorna här inne och konstaterat att det kommer krävas lite övning innan dom små benen vant sig vid att lyfta fötterna som helt plötsligt blivit lite tyngre än vanligt ;) Men dom sitter som en smäck, och ett steg utan stöd med dom på fötterna var iiinte långt borta här i kväll!

Här kommer lite bilder från Agnes kalas i söndags. Jättefint kalas, så himla mysigt fixat var det :)

Pages:

2 kommentarer till “Kalasbilder”

  1. Och finaste Charlie, SÅKLART! :D

Lämna en kommentar