just another manic monday

Ny vecka igen då. Jag kickstartar efter en fin helg och började med en stor kaffe och en dusch. Superskönt! Brukar ju alltid duscha på kvällarna efter träning och så, men det är himla skönt att få vakna till ordentligt på mornarna ibland. Satte Charlie i stolen med lite småplock att greja med och det funkade ju fint.
Nu har vi precis ätit frukost och är inställda på en innedag eftersom vädret är helknas, snö och sol om vartannat. Efter lunch får Charlie sova på balkongen som vanligt och jag ska köra ett extra träningspass. Kickstart som sagt! Nu ska jag återgå till att vända gåvagnen åt min lillgrabb (som faktiskt blir hela 11 månader idag, kan ni fatta?!) innan han river ner hela vardagsrummet!

Här är lillgrabben på middag hos farmor i lördags. Var en supermysig kväll med god mat! Charlie fick mat av farmor och hon fick med beröm godkänt som kock även av honom! Han fick kyckling och potatis med grönsaker, men här har han precis fått smaka lite mussla. Det fick nog också godkänt! När det var sovdags fick Charlie somna i farbror Mattias säng och när vi åkte hem la vi bara ner honom i vagnen. Han vaknade på tåget hem, men somnade om hemma i sin säng efter lite välling och sov som vanligt under natten. Var första gången på länge som vi var borta på kvällstid, skönt att få känna att det funkar numera :) Oj, nu blev det långt. Här är musselkillen iaf:

20120319-100717.jpg

Pages:

En kommentar till “just another manic monday”

  1. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Sötaste musselkillen!
    Tack alla för en trevlig och trång familjemiddagskväll i vårt lilla kök
    Och nu har vi en sked oxå:)

Lämna en kommentar