hemmahäng och helg

Vi hade en fullspäckad dag här igår, med finbesök hela dagen. Jasmin och Milo och Tina och Minna var här och lekte, åt lunch och lekte lite till. Jättemysig dag med fina tjejer, mår så bra av sånt. När eftermiddagen kom och lekdejten var över åkte jag och Charlie till Jakobsberg för att möta upp pappan och handla det sista fredagsmyset innan vi tog helg på riktigt.

I morse gick vi upp tidigt hela familjen, skönt att ha vuxet sällskap på morgonen för en gångs skull. När det blev dags för frukost bakade jag scones och Charlie njöt av sin äggröra och kalkonmacka. Gottit! Sen tog vi en prommis till K-rauta där vi handlade sista färgen till klädsammaren. Snart klaaart där inne, blir så fint <3 Jag och Charlie har precis ätit mellis och om en timma ska jag köra ett motionspass medan killarna påbörjar kvällsrejset med middag och bad, ska bli gött att röra på sig innan man svullar loss i soffan :D hoppas ni alla har en fin lördag!

20120310-160301.jpg

Pages:

3 kommentarer till “hemmahäng och helg”

 1. Tack snälla för pepp, det behövs just nu!
  Hoppas att ni får en finfin lördag! Kram

 2. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Sv: Charlie tuggar också, men han biter inte av maten om du förstår vad jag menar. Får han en större bit stoppar han in hela och då blir det svårt att tugga. För matglad är han :)

  Det lät som en härlig dag :)

 3. Vendela skriver:

  Hejhej Sara,
  vad fint att ni gör om i klädkammaren. Det vore roligt att se lite bilder och se vad ni gör. Jag tycker det vore
  roligt om ni vill visa upp det på Byggla.se. Maila mig så berättar jag mer. Är ni intresserade får ni en liten
  välkomstpresent :)
  Mvh
  Vendela på Byggla.se

Lämna en kommentar