Dä! Dä!

Så var den här dagen i princip slut. Igen! Jag gillar vardagen med min goding, även om vi har en del rutiner som ser likadana ut från dag till dag så vet man aldrig hur dagen ska bli riktigt.  Vi hängde i parken i förmiddags igen, vi mår så bra av den här friska luften och det är så spännande att få utforska nya ställen och kolla på dom större barnen. Idag har vi åkt karusell och krupit över halva lekplatsen – mycket intryck att ta in bara på den sträckan! Mys med sällskap också, mammorna kan dricka lite kaffe och bebbarna käkar majskrokar i vagnen när vi lekt klart. Perfekt <3 Det blev en Asta-dejt på vår gård efter mellis också, och sen avslutade jag och Veronica dagen med nästan 75 minuter powerwalk. Ljuvlig egentid spenderad på bästa sätt.

Vi har märkt en häftig skjuts uppåt i utvecklingen hos kiddo här. Bara sen i helgen har det hänt massor, så häftigt att se. Inte bara det att han blir modigare när det gäller att gå själv – nu tar han ganska många steg per dag, utan han leker och utforskar på ett annat sätt, och vill gärna att vi talar om vad han ser hela tiden. Han pekar på allt och växlar mellan dä! och duh? Jag älskar’t.

Pages:

3 kommentarer till “Dä! Dä!”

  1. Men så stor han är!! Nyfiken på världen :) Underbart!

  2. Veronica mamma till Asta skriver:

    Härliga unge!!! Så underbart å få möjligheten å få följa hans utveckling å se hur han inspirerar Asta oxå!!

  3. Sandra skriver:

    Underbara söta Charlie!! Fan vad fint det är att få följa sin lillas utveckling och ta del av varje framsteg. Finns det ngt bättre? :)

    Och tack till grattiset. Skitkul med nytt ställe faktiskt. Har känts trångt i tvåan nu ett tag så det ska bli himla skönt att få komma till ngt större :D

Lämna en kommentar