Bra på alla sätt och vis

Åh vilken härlig dag! Började med bra sömn för lillprinsen och fortsatte med ett par härliga timmar ute i vårsolen. Före lunch hade vi tid hos ortoptisten på BVC och hon konstaterade snabbt att Charlie inte skelar. Vi tackar för det trevliga beskedet! Efter ytterligare en stund ute käkade vi lunch och byggde med klossar tills det var sovdags för Challe och kaffedags för mig. När han vaknade åt vi mellis, städade och lekte tills Daniel kom hem och jag fick ta mig ut på en prommis igen. Jätteskönt! Väl hemma tog jag emot en glad liten kille som slog stegrekord igen – fem små steg kom han upp i nu! Det tar sig ;) Fredag i morgon, det gillar vi som vanligt lite extra mycket! Vi har tipptoppfina planer hela dagen, så nu blir det sängen så man orkar med :) kramhej!

20120315-221621.jpg

Pages:

4 kommentarer till “Bra på alla sätt och vis”

  1. SÖTNOS DÄR, så söt mössa :) Vilken duktig kille som börjat gå lite smått!! :) Hoppas ni får en mysig fredag! :) KRAM

  2. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Skelningen känner jag igen, tror pappan också fick kolla det som liten och även farmodern …:)
    Har en supermysig fredag. Vi ses i morgon, ska blir sååå roligt att få se er igen!

  3. men lillnäsan så söt han är ! :) skönt med skelningen !! kram

  4. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

    Söta Charlie :) Vad skönt med skelningen! Eller icke-skelningen kanske man säger :)

Lämna en kommentar