underbar vinterdag

Vilket ljuvligt väder vi haft idag! Efter frukost klädde vi på oss och bebis varmt och drog med oss pulkan ut för massa sol och frisk luft. Vi gick ner till parken, spanande på ankor, gled runt i pulkan och gungade på lekplatsen. Så skönt! Över en timma var vi ute innan vi tog oss hem för lunch och sovvila för Charlies del. Efter lunch kom Veronica hit och hjälpte mig att få i lite ny färg i håret, det var väldigt välbehövligt. Nu har vi landat i soffan framför tv3:s Firman. Äntligen har vi hittat en ny serie som passar oss, det var längesen. Blev god middag och efterrätt här, fint avslut på helgen.

Vi är äntligen friska och krya och glada efter en väldigt lyckad dag igår. Barnvaktspremiären gick strålande och vi hade en skön dag på stan. Är så stolt över min trygga, fina unge. Nu är jag taggad för en ny vecka, utan sjukor, med roliga planer och en Skövderesa to top it all off. Lovely.

Pages:

3 kommentarer till “underbar vinterdag”

  1. Härligt med barnvakt för er med!:) Ja ni får ta och se den!:) kram

  2. Underbara bilder <3 Det har ju varit SÅ fantastiskt väder!

  3. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Oh det ser ut som ni hade skojigt ;)

Lämna en kommentar