tisdagsbus

God kväll i stugorna! Hoppas ni alla haft en fin alla hjärtans dag! Tramsdag, absolut, men jag är för alla anledningar att fira och skämma bort varandra lite extra. Vi har spenderat vår tisdag hemma hos vännerna. Veronica fick en blomma och ett egenpysslat kort av mig och jag blev bortskämd med riktigt god lunch, vi drack kaffe, bebisarna sov och jag körde ett skönt träningspass. Vi var inte hemma förrän till middagen så det blev en riktig heldag med mycket bus. Det är så fantastiskt att se våra båda ungar tillsammans, det klickar verkligen mellan dom. Men mer om det i ett annat inlägg :)

Efter att Charlie somnat blev det en liten sushi och häng med hjärtat i soffan. Inget märkvärdigt, men väldigt väldigt mysigt. Snart ska vi krypa till kojs här också, för mig väntar en lång dag i morgon så lite energi vore fint :) Godnatt!

Pages:

3 kommentarer till “tisdagsbus”

  1. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

    Charlie hälsar och tackar för grattis! Det är otroligt hur fort året har gått :)

  2. Sandra skriver:

    Tack för din fina kommentar <3 Och ja, livet är bra magiskt!

  3. MANDY- Mamma till River & ägare av Bymandy.se skriver:

    SÅ mycket fina bilder överallt :)

Lämna en kommentar