mysfrukost, shoppingtur och morbrorbesök.

Godmorgon lördag! Vi började helgen på bästa sätt igår, med en mysig frukost hemma hos Vivan och Asta. När alla magar var mätta tog vi bilen ut till Kista där vi kikade i affärer, fikade, shoppade och handlade på Ica. Bra dag! Väl hemma gick jag och Charlie ut en sväng efter vilan, sen blev det middag och bad innan det var sängdags för lilltrollet.

När Charlie hade somnat fick vi finbesök från göteborg! Lillebror kom hit, åt middag och sov på soffan. Gissa om Charlie blev glad när morbror kom in i sovrummet i morse?! Sen blev det bus i några timmar innan morbrorn skulle iväg och möta Matilda inne i stan. Himla fint! Nu är vi på väg till Jakobsberg för lite middagsshopping. Finns någon i vår familj som fyller år i början av veckan, så han får välja mat och så firar vi nog lite ikväll :) hej så länge!

20120225-130157.jpg

Pages:

Lämna en kommentar