misslyckad shopping och födelsedagspappa

Idag är det min stora älsklings födelsedag ♥ Vi valde att göra som vanligt i morse och skippa uppvaktning då för att ge Charlie chansen att somna om efter vällingen och det funkade fint. Försökte piffa och pyssla till det lite tills pappan kom hem från jobbet istället och det blev nog helt okej i sin enkelhet ;) Jag och Charlie mötte honom ute på gården efter att vi varit ute och gungat och lekt på lekplatsen – så härligt att det är ljust och fint så länge på dagarna nu! Blir repriser på det i vår vill jag lova!

Resten av dagen har vi spenderat i Stinsen med V & A. Mammorna var laddade för en rejäl shoppingrunda (med stort hål i plånböckerna eftersom det är ytterkläder till de små som ska shoppas) men det var inte mycket som blev som vi tänkt oss. Sakerna vi tänkt köpa fanns inte och det som fanns var inte riktigt som vi trodde. Suck och pust! Vi fick i alla fall några trevliga timmar tillsammans, en god lunch och så blev det lite nätshopping nu i kväll i stället. Det är en djungel med ytterkläder till kids, men nu tror jag att vi har en bra plan :) Skönt när det känns att våren närmar sig med stormsteg. Nej, nu blir det sängen. Godnatt!

Pages:

4 kommentarer till “misslyckad shopping och födelsedagspappa”

  1. grattis till din sambo :) vilken underbart härlig bild på dina grabbar ! kram på er och hoppas att ni får en underbar onsdag !

  2. Visst är det en djungel! :) Kram

  3. Heléne, Charlies farmor skriver:

    Underbar bild så fina killar säger hon som är både mor och farmor:)
    Kram på er alla 3!

  4. Veronica mamma till Asta skriver:

    Så typiskt när man för en gångs skull ”har pengar”!!! Tur nätet finns ad ;-)! Hoppas pappan uppskattade ditt verk!❤

Lämna en kommentar