ljuvlig skottdag

Här var det meningen att det skulle komma ett inlägg om min grinige diktator till son. Hade till och med ett par bilder redo som tydligt beskriver hans humör de senaste dagarna. Istället kommer nu ett inlägg om min underbara son som inte bara sov sig genom natten (förutom ett kort nappistopp vid 3-tiden som jag aldrig märkte av) på riktigt för första gången utan gjorde det med besked! Klockan 7 i morse väckte han mig genom att krypa upp i stora sängen och gosa in sitt ansikte i mitt. Förstår ni hur förvånad man blir när man blir väckt, sambon är redan framme på jobbet, det är ljust i rummet och man inser att man har sovit 8h i sträck för första gången på över 10 månader?! Vi som sällan vaknar senare än 5 och sen måste kämpa rejält för att få den lille chefen att sova en liiiiten stund till. Klockan 7! De senaste mornarna har det gått ganska lätt att få honom att somna om efter vällingen, men jag kunde aldrig ana att det var häråt vi var på väg. Nu har man ju blivit realist under de här 10 månaderna, så jag skulle aldrig våga tro att det här är nån ny trend, men jag är otroooligt tacksam för ett avbrott i sömnstrulet. Tack älskade barn!

Som om inte sovmorgon vore nog. Vädret är strålande och humöret hos oss båda är på topp!  Våren är här idag och vi spenderade förmiddagen i parken. Vi lekte på lekplatsen, gungade och tittade på änderna som fick mat innan det blev dags att gå hem och äta lunch. Sen busade vi på golvet nån timma innan det var dags för vila för liten och träning för mig. Nu väntar jag på att han ska vakna så att vi kan gå ut en gång till, den här gången tillsammans med V & A. Blir mellis i vagnen och förmodligen lite mera gunga :) När pappan kommer hem till middagen ska jag ge mig ut på en lång pw, energin flödar såna här dagar. Utvilad!! <3

Bilder från vår förmiddag. Nu längtar vi efter nya ytterkläderna, fleece och tossor är inte optimalt :)


Glad kille


Kollar in gruset


Cool kille i chillgunga nr 1


Chillgunga nr 2


Vill kunna springa som dom andra barnen!


Bank bank

Pages:

13 kommentarer till “ljuvlig skottdag”

 1. Elin-mamma till Arvid skriver:

  Så härligt det verkar :) alltid skönt med en god natts sömn och fint väder :)

 2. Åååååh vad härligt sätt att vakna på!!

  Fina bilder från fina parken som jag saknar! Och er!
  Kram

 3. Hanna skriver:

  Vad underbart Sara! Kan bara ana vilken hemsk plåga att inte få sova ordentligt på så länge, du är grym!! :) Och som vanligt underbara bilder på underbara Charlie :) Ska bli superkul att ses på söndag, hoppas C är lika gosig som sist :D Kram till er!

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Hääääärligt!!! Bra jobbat Charlie!!! D är du sååå värd Sara, å få sova sammanhängande å förbi fem tiden oxå!? Helt underbart!!! ❤

 5. Vad härligt för dig att få den efterlängtade sömnen!:) Kram

 6. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Underbara bilder!

  Men vilken härlig natt! Det har aldrig hänt hos oss, och min Charlie är ju över ett år nu :P

 7. Vad underbart att du fått sova lite nu, det förtjänar du verkligen! Och visst har vi haft ett fantastiskt väder, det gör mycket för kropp och själ :) Sötaste Charlie!

 8. Emilia skriver:

  Åh vad härligt vännen!! Kan tänk mig känslan :)

  Ja visst ser det häftigt ut :D Det är såå fint!
  Ja jag har börjat nu :) men innan lokalerna är klara får vi vara i tillfälliga lokaler i Ryd. Så vi är där en månad till innan det är dags att flytta till det nya! Längtar!
  Kramkram

 9. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Ja, man hoppas ju de ska tycka de är skönt att sova snart :)
  Vi har faktiskt haft några veckor nu som varit bra, han vaknar bara en eller två gånger, men det är för att han sover hos oss nu. Han sover bäst mellan oss, vi har slutat försöka med annat, för funkar det så får det vara så :)
  Men jag går hela tiden och väntar på bakslag, jag vågar itne säga till folk att det blivit bättre, då kommer det säkert att vända! Skulle kanske inte sagt det till dig då :P

 10. livet är bra underbart ibland :-)

 11. Hanna skriver:

  Absolut! Är våra grannar som har koll på lokalen men det finns kök så jag antar att det finns mikro, annars springer vi bara upp i lägenheten våran :) Vi tar med ett par barnstolar också, men har bara 2-3st så vi får turas om lite när bebbarna vill äta :) Hoppas ni fick en bra natt även denna! Kramar!

 12. Du är så himla välförtjänt tycker jag! Hoppas det fortsätter lika bra.
  Tack så mycket, enligt min sambo blev dem väldigt goda. Kram!

Lämna en kommentar