fredag, friskare och egentid

Det blir lite smått rörigt när veckorna är fyllda av sjukdagar såhär. Förra veckan såg ju likadan ut när jag låg i influensa, man vet liksom inte riktigt vad det är för dag eller när det blir helg. Här börjar fredagsfeelingen infinna sig i alla fall, vi är på banan någorlunda igen och nästa vecka hoppas vi blir en normal, frisk vecka! Jag behöver väl inte säga att mars inte kommer bli den fetaste månaden för den här familjen? Jisses!

Idag kände både jag och Veronica att vi behövde få komma ut och lufta oss lite, så vi lämnade bebbarna hemma med sina sjukling-pappor och åkte till Häggvik. Där blev det en fika på Stinsen och storhandling på ICA Maxi, riktigt skön inledning på helgen. Ikväll när Charlie somnat blir det lite tacosallad och ramlösa citron här, men tills dess, massa bebisgos!

Mammas och pappas stora kille som börjat öva mer och mer på att stå utan stöd. I eftermiddags släppte han taget om mamma i köket och stod en bra stund själv, snacka om att föräldrarna jublade :D

Pages:

2 kommentarer till “fredag, friskare och egentid”

  1. Duktiga, stadiga Charlie! :D Kanske han går i sin mors fotspår och går tidigt? :)

    Ha en mysig fredagskväll gumman. Hoppas att tacosalladen smakar!
    Kram till er!

  2. Veronica mamma till Asta skriver:

    Tack för idag å go helg på er!!! Kraaamis

Lämna en kommentar