feberfri

Yay! Jag fick ut en ganska trött bebis till mig i soffan vid 6-snåret i morse. Efter lite gos somnade han om i mammas famn och vi slumrade till 7:30 innan vi vaknade till och gjorde välling. Tempade efter vällingen, och då var vi nere i 37,2! Sååå skönt. Han var ju mycket piggare efter sin eftermiddagsvila igår, och eftersom han inte åt nån lunch var han faktiskt hungrig när mamma och pappa fikade i soffan – han satte i sig en hel clementin, ett rån och två majskrokar – och sen orkade han leka en hel del. Idag är han alltså pigg och glad igen, jag hoppas att det håller i sig.

Det är en helt vanlig söndag här. Lunch, tvätt, lite städ och en liten promenad ska hinnas med de kommande timmarna. D jobbar på i klädkammaren atm, så jag ska bara köra plankan och så, sen ska jag preppa lunchen. Tjingeling!


Nyvaken tuffsis fikar i soffan.

Pages:

6 kommentarer till “feberfri”

 1. åh, underbart !!! :) så skönt att han är piggare !! och vad mysigt med fika i soffan, hihi. Kraaam

 2. Men vad skönt! Åh, underbart :) Då slipper man oroa sig. Charlie förtjänar verkligen att vara lite frisk nu, han som haft en så tuff höst/vinter med mycket sjukdagar! Kram

 3. Veronica mamma till Asta skriver:

  Hurra för en frisk Charlie! Håller verkligen tummarna att d håller i sig!!! Krya kramar till honom

 4. Åh så sköööönt!!!

 5. Det kommer nog när som helst :D Det är så svårt med det där – ”sa hon mamma på riktig nu?”. Jag upplevde att hon sa mamma på riktigt när jag först ena dagen ”försvann” ner i badkaret när hon satt på badrumsgolvet. Då sa hon frågande ”mamma?” och det kändes verkligen som att hon undrade var just jag var och sa mitt ”namn”. Dagen efter var det något liknande tror jag, hon tittade rakt på mig och sa det verkligen direkt till mig så jag kände det i magen. Det var *till* mig.

  Men vad kul Sara, vad stor han börjar bli nu alltså!!! :D Första ordet kommer säkert när som helst, han är sjukt stadig i kroppen och han är bara 9 månader! Det är fantastiskt :) Lilla Charlie är snart ’stora’ Charlie! Ingen liten bebis utan en stor kille, ett barn! :D

 6. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Sötnosen, vad skönt att han mår bättre :)

  vart har ni hittat den fina dressen?

Lämna en kommentar