fagerliden <3

Det var inte helt enkelt, men till slut kom vi fram till Skövde i förmiddags. Med rätt tåg. Vägen dit var lite krokig, bland annat missade jag pendeln för att några renoveringskillar uppehöll hissen och så var det flera stoppsignaler på vägen till centralen. Men tack vare att jag var ute i god tid, att vi har världens snällaste granntant, cirkus 75 år, som gick  åtta våningar i vårt hus för att se till att jag fick hissen och att renoveringskillarna bar ner vagnen åt mig så hann jag med tåget. Och fastnade inte i hissen den här gången, men jag hade verkligen ont i magen innan.

Hur som helst har vi haft en skön eftermiddag här. Efter den traditionella turen på ICA Maxi åkte vi hem, Charlie skulle sova och jag tog med min vän Spotify på en timmas pw. Skööönt! Sen har vi bara lekt och röjt här, precis som man ska. I morgon är det fredag och det ser vi fram emot extra mycket. Först kommer vår favoritpappa<3 efter jobbet och senare på kvällen dyker Charlies morbror upp. Jippi!!

Pages:

3 kommentarer till “fagerliden <3”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Pust!!! Att d ska va så stökigt när ni ska åka tåg ! D får allt sluta!! Hoppas du fick din lyxkaffe af;-)! Njut nu gumman ❤

  2. Vilken tuuuur att det gick bra trots strul och att du slapp fastna i hissen igen. Vilken mardröm! Hoppas att ni har det sjukt mysigt i Skövde nu! :D

  3. Oj vilket meck för att komma till tåget men det var ju tur att ni hann! Hoppas att ni haft en toppen helg! Kram

Lämna en kommentar