change of plans

Ibland blir det inte riktigt som planerat. Idag var planen att vi skulle ha barnvakt ”på riktigt”  för första gången och gå ut och äta lunch tillsammans, bara jag och D. Inatt när vi gick och la oss tog D upp Charlie i famnen eftersom han var orolig, och då kände han att han var väldigt varm.  39,3 visade tempen då, så det blev alvedon och en väldigt orolig natt. Vi sov i skift på soffan, bebistemperaturen låg över 39 grader hela natten och vi vaknade ganska slitna i morse. Jag tog längsta passet i natt och fick inte sova särskilt mycket med ett yrande litet element i famnen! Idag har febern hållt i sig och det råder ingen hög aktivitet här direkt. Han åt hyfsat till frukost i morse, men nästan ingen lunch. Lite frukt och Ella’s gick ner och vatten dricker han, pärondrycken som vi introducerade här idag ratar han däremot.

Passar på att mysa med lilltrollet så mycket som går nu när han kan tänka sig att vara stilla lite längre stunder. För en timma sen somnade han här i min famn och jag har struntat i att lägga honom i vagnen eller sängen. Skönt att ha honom nära. Hoppas att det här går över fort dock, vill gärna ha tillbaka mitt pigga busfrö. Blir en fortsatt lugn lördag här, med lite hämtmat till melodifestivalen ikväll. Fint det också!

 

 

Pages:

5 kommentarer till “change of plans”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Obehagligt me sån hög feber!!! Krya krya Charlie!!! Hoppas vi kan ses på måndag!! <3

 2. Usch, stackars Charlie! Och det är ju så jädrans jobbigt med sån hög feber :( Hoppas att han snart är frisk igen och att ni kommer iväg på den där lunchen snart ändå.

  Kramar!

 3. fyy jag vet hur det är med så hög feber, Alvas låg hela tiden på 40,2 :( hoppas att han blir frisk snaaart, finaste killen ! kramar

 4. Marika skriver:

  men gud vilken sötis! :)

 5. Å vilken underbar bild!! :) Ett sånt charmtroll!!

Lämna en kommentar