bästishäng

Det blev en väldigt lugn och mysig start på veckan. Vi mötte upp Veronica och Asta i centrum i förmiddags, där handlade vi på oss lunch och lite annat innan vi gick hem till oss där både vi och barnen fick mat. Kidsen var väldigt glada att se varandra, och det var full fart på golvet både före och efter lunch. Vi behövde en sån här playdate efter den senaste tidens sjukor åt höger och vänster! När Charlie hade somnat för sin vila fixade jag kaffe och smarrigt fika: hallonkesella med tinade hallon och hackade nötter. Det var vi värda. Det blir en repris på denna dejten i morgon, fast då hemma hos vännerna istället. Vi har mycket tid att ta igen, som sagt :)

 

Pages:

4 kommentarer till “bästishäng”

 1. Vad skönt att ni äntligen fick till en dejt nu, det var ett tag sen :) Man börjar ju sakna varandra så mycket annars!

  Läste du förresten kommentaren jag fick på mitt kalasinlägg? Så himla onödig! Man blir ju knäpp på sånna anonyma kommentarer..

 2. Tack söta du! Så kul med kompisdejt! Och vad kul att den lilla tanden har
  tittat upp nu :)
  Hoppas ni får en finfin alla hjärtans dag! Kram

 3. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Det ser smarrigt ut och fint serverat!

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Såååå kul å se dem ihopa…värmer i mammans hjärta!!

Lämna en kommentar