back to life

Nej, nu får det vara nog med sjuka på ett tag. Vi håller fortfarande på att återhämta oss här, fyyy vilken skit det är med magsjuka! Jag börjar känna mig som vanligt nu, en dusch gjorde väldigt gott i kväll och lite sömn på detta så hoppas jag att man är normal i morgon igen. Idag ignorerade jag det onda i kroppen och drog igång ett tvättmaraton i tvättstugan. Tvättade allt som ens varit i närheten av magsjukan, bäddade rent i alla sängar, tvättade handdukar, snuttisar och gosedjur. Nappar och sånt kokades och badrummet städades. Sen råkade vi visst rensa avloppet i badrummet också, men det är en annan historia… Nu har vi alltså duschat också och allt känns såå mycket fräschare. Bye bye baciller!

Igår fick lillpysen en tidig tiomånaderspresent av mamma och pappa, en svart gåvagn från brio. Nu blir det många promenader i vardagsrummet! Emellanåt får man sätta sig och vila, då passar det ju bra att läsa en stund. Charlie gillar sina böcker, många gånger om dagen plockar han ner några från hyllan och sätter sig och bläddrar och tittar på bilderna. Favoriterna är nog I drömmarnas trädgård!

Pages:

2 kommentarer till “back to life”

  1. Detsamma gjorde vi, ngn slags sanering. Allt tvättades, bäddade rent i sängarna, spritade alla dörrhandtag och badrum rengjordes. Jisses! Usch för detta. Hoppas att vi får bra friska nu ett tag framöver. Du och din familj och jag med min familj <3 Det är vi värda.

    Kraaaam!

  2. Vincent gnager mest på böcker men intresset har börjat växa alltmer för att
    faktiskt bläddra och titta i dem:) kram

Lämna en kommentar