att njuta av tillvaron

Aaah, tänk vad lite sol och töväder kan göra för humöret! Vi höll oss inne tillsammans med Veronica och Asta fram till 14-tiden när Asta skulle sova. Charlie sov redan sen en stund tillbaka då, så när jag blev ensam körde jag ett träningspass på 40 min, superskönt. När Charlie vaknade tog vi ett snabbt mellis innan vi klädde på oss och gick ut på gården där vi gungade och lekte på lekplatsen. Innan vi gick in för middag tog jag en promenad med vagnen då vi gick och spanade på cyklar och bilar, pratade och njöt i solen. Gobebis <3 Perfekt dag!

20120223-204043.jpg

Pages:

3 kommentarer till “att njuta av tillvaron”

  1. Så mysigt! Visst gör solen så himla mycket :)

  2. Veronica mamma till Asta skriver:

    Underbart!!! Ljusare tider here er come!! ;-)

  3. ja tänk vad lite sol kan göra :D vi sov ingenting inatt men var ändå tvuugna att gå ut i det fina vädert idag, hihi. Kramar till er och hoppas att helgen har varit bra !

Lämna en kommentar