vila vila vila

En dag i ensamhetens tecken har det varit här. Kroppen orkar inget efter influensan, efter att ha lekt med Charlie en stund i morse var jag helt utmattad och la mig på soffan direkt efter att vi vinkat hejdå. Mina fina killar har haft massa kvalitetstid tillsammans, varit iväg och shoppat, lunchat och handlat på olika ställen och jäääklar vad tomt det varit här. Jag har legat på soffan och vilat, sett på TV, hittat tillbaka till några favoritbloggar (som inte är mammabloggar – kors i taket!) och fått tillbaks lite energi. Hoppas på ännu mer energi i morgon, har så mycket roligt att pyssla med ♥


Älskar mina orkideér! Har tre stycken som bara blommar och blommar och blommar, om och om igen. Fantastiska!

Pages:

4 kommentarer till “vila vila vila”

 1. Elin Frid skriver:

  Krya pü dig! Hopaps att du snart mür bättre.
  Kram

 2. Tack snälla! Har ringt till familjerätten nu så nu får vi vänta och se.. Min mamma ställer upp om jag behöver men det är ju inte hon som har halva vårdnade tyvärr och jag vill gärna inte ha barnvakt även om jag vet att många skulle ställa upp. Kanske är dumt av mig men så känner jag ;P

  Vilka fina bilder!! Hoppas att du mår bättre snart! Kram <3

 3. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Hoppas du mår bättre idag!

  Ja, det blir nog skönt att börja jobba igen, så man inte behöver tänka på mat-ochsovklockn lika mycket, men det kommer ju att kännas otroligt konstigt!

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  <3

Lämna en kommentar