tillbaka i vardagslunken

Åh vad jag trivs med vardag igen. Det enda som är trist är ju att D inte är hemma med oss längre, men nu får man börja se fram emot helgerna igen – räkna dagar och fyllas med fredagskänslor. Under ledigheten var det ju fredag varje dag och jag hade aldrig nån koll på vad det var för veckodag. Nu blir det lite ordning och struktur igen!

Jag började dagen med att slänga ihop två broccoli- och blomkålsgratänger, en med ost till mig och en utan till Charlie. Ångkokade dessutom hans grönsaker lite först för att de skulle bli riktigt mjuka. Efter frukost blev det drygt en mils powerwalk med Veronica och Asta, så gött! Dom har varit på långhelg i fjällen i helgen och vi har saknat dom massor. Resten av dagen har jag och Charlie varit hemma, ätit lunch (broccolin och blomkålen gick hem! Till det fick han kycklingbullar och potatismos), busat på golvet, sovit middag, ätit middag, badat och busat lite till. Nu har jag gjort i ordning vår lunch till i morgon och druckit kamomillte med ingefära, det är min dunderkur när jag har en förkylning i kroppen. Känner mig hängig som sjutton faktiskt, så jag ska krypa ner i sängen och hålla tummarna för att man får sova lite inatt. Känns som det behövs! Adios!

Pages:

5 kommentarer till “tillbaka i vardagslunken”

 1. Melissas Prinsar skriver:

  åh vilka underbara bilder =)
  super söta ju

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Stora killen då!! <3

 3. Vilken mysig frisyr som växer fram!:)

 4. Jamen visst :) Nu måste man bara hålla igång det också, haha. Men det var skönt att simma, hoppas jag tar mig i kragen nästa måndag igen!

  Vad duktig du är som promenerar så långt, himla bra! :D

 5. hahaha ååh, jag får alltid så dåligt samvete när jag klagat över att jag inte får sova en timme extra p morgonen.. Alva sover ju 12 timmar, ändå tror jag att hon kanske vill somna om med mig bara för att jag är trött ? haha, jäkla ego jag är ;D ska ju egentligen vara nöjd och lägga mig tidigare ifall jag också vill ha dom timmarna med sömn. KRAM!

Lämna en kommentar