tågutflykt och pulkabilder

God morgon! Nu är jag och Charlie förhoppningsvis på väg mot Stockholms central för att ta tåget mot Skövde. Det är snart 40h sen senaste kräkningen och eftersom varken jag eller Daniel (som verkligen var i närkontakt med de härliga pölarna) blivit smittade så känner jag att det är okej att åka. Charlie är ju dessutom pigg som en mört och glad som en lärka, godingen. 9:20 går tåget och jag hoppas att jag kommer på med vagn, bebis och packning. Det brukar gå bra :) Längtar tills vi kommer fram, alltid lika härligt!

Här kommer lite bilder från vår pulkadejt igår. Charlie och Asta skulle fått leka hela dagen igår egentligen (och mammorna också), men det vågade vi inte efter Charlies attack-sjuka i förrgår. Eftersom han var så pigg och mådde bra kände vi att det vore skönt med lite frisk luft iaf, så vi fick till en pulkaträff i backen utanför oss. Mammorna fick prata av sig lite och dessutom motionera en del i backen – blev många turer upp och ner! Roligt med fart tyckte bebisarna. Daniel kom och hämtade hem oss efter en stund, så Charlie fick åka lite med pappa också. Se upp i backen!

Pages:

7 kommentarer till “tågutflykt och pulkabilder”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Åhh!! Ja d va roooligt!! <3

 2. åh så härligt att få åka pulka!

 3. Heléne, Charlies farmor skriver:

  Ha det så skönt i Skövde och hälsa! Härliga bilder!

 4. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  SÅ mysigt! Vi har varit dåliga på att använda pulkan, det har bara blivit ett par kortare stunder på gården. Det måste vi ändra på!

 5. Sötnosen! Vad mysigt :D

 6. Hanna skriver:

  Men guuuud vilka söta gladskitar!!! :) Hoppas ni får riktigt härliga dagar i Skövde! Kram från oss

 7. Vilka go’a och gla’a ungar :D

Lämna en kommentar