stängt pga sjukdom

Jag och Charlie kom hem till vår favvispappa i går em. Idag önskar jag att jag var kvar hos mammsen och pappsen! Haha, snart 27 år och så här ynklig. Vi myste till det med sushi igår kväll, allt var fint men innan sängdags började jag frysa och känna mig uschlig. Sov nästan hela natten på soffan och mådde riktigt dåligt när jag vaknade. Feber, ont i kroppen, huvudvärk och noll aptit. Fått i mig proviva, cola och ett par skivor skogaholm med smör idag. Blöö. Blir såklart omhändertagen av min prins, men det hade varit bättre om han kunde jobba. Hoppas jag mår bättre i morgon.

Nu blev det längre än planerat. Orkar inte skriva egentligen. Här kommer en bild på min älskade lillprins från i morse. Lilla chillkillen!

20120129-195446.jpg

Pages:

7 kommentarer till “stängt pga sjukdom”

 1. Emilia skriver:

  Krya på dig kramar!!

 2. Veronica mamma till Asta skriver:

  Krya!!!! <3

 3. Krya på dig!!! Jobbigt att känna sig så ynklig! Skön bild på prinsen :) Kram!

 4. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Gud så härligt det där såg ut då :)

  Krya på dig!

 5. Uscha låter inget vidare!! Krya på dig!! Kram

 6. Sophia - mamma till Melvin skriver:

  Oj oj.. krya på dig!

 7. Din stackare! Hoppas du mår bättre nu, eller? Hoppades att vi kunde ses imorgon? Kram!

Lämna en kommentar