rena golv och lillördagsmys

Tjingeling! Är hemma med bebis och pappan idag också. Charlie har fortfarande förhöjd temp, men är pigg och glad som vanligt så jag börjar allt mer misstänka att det är tänderna som spökar. Vi får väl se om det dyker upp nån snart! På BVC sa sköterskan att Charlie nog kommer få tänder tidigt redan när han var 3 månader, dom syntes så tydligt i tandköttet redan då. Nu är han ju över 8 månader och jag börjar tro att tänderna fastnat på vägen upp, haha…

Vi har fått lite gjort här hemma idag iaf.Det har blivit röjt i klädkammaren, golven har blivit rena och älsklingen gjorde god pastasås med den överblivna oxfilén från nyår. Lagomt :) nu är det middagsdags, sen blir det lite lillördagsmys för föräldrarna när bebisen har somnat. Inte dumt det, inte dumt alls!

20120104-172257.jpg

Pages:

3 kommentarer till “rena golv och lillördagsmys”

  1. Veronica mamma till Asta skriver:

    Myyyyyyys Charlie <3

Lämna en kommentar