playdate, kräks och första tanden

Oj, det blev en körig start på veckan här. Vi inledde med en rejäl playdate här hos oss igår – Veronica och Asta kom redan före frukost och gjorde oss sällskap och senare under förmiddagen kom Jasmin och Johanna med sina kids och vid lunch dök Mimmie och Leonel upp. Var kul att se att det funkade att ha så många bebisar i full fart här samtidigt :) Efter lunch gick vi ner till öppna förskolan här, lekte och var med på sångstunden innan det blev mellis och en kort prommis innan brudarna gav sig iväg åt sina olika håll.

Jag och Charlie var sen hemma och myste en stund och efter middagen var den här. Magsjukan. Charlie började kräkas och fortsatte med det med jämna mellanrum tills vi lyckades lägga honom i sängen vid 20-tiden. Fy sjutton. När han väl somnat (i en väl kräk-preppad spjälsäng) så sov han i princip hela natten, vaknade inte förrän 6:30 och var då frisk som en nötkärna. Magiskt! Inte en tillstymmelse till kräk på hela dagen. Däremot hittade vi en väl synlig (och kännbar) tand i underkäken vid frukost. Den fanns INTE där när jag kikade i går morse. Första tanden <3 Det var verkligen på tiden tycker vi! Nu håller jag på och packar i ordning lite, för blir det inget mer kräk så åker vi ner till Skövde i morgon. Pappan stannar kvar här och jobbar, men vi är ju tillbaka på lördag em. Han överlever nog ;)

Massa bilder från igår:

Pages:

7 kommentarer till “playdate, kräks och första tanden”

 1. Veronica mamma till Asta skriver:

  Ja d kan man kalla ordentlig start på veckan :-S! Vi hade af en underbart trevlig playdate!! Vi kommer sakna er as mkt när ni lämnar stan för några dagar!!! Ha d skoj! Kraaam

 2. Emilia skriver:

  Mysig playdate!!
  Vilken tur att magsjukan gick över fort och härligt med första tanden :)
  Kraaam

 3. Det var verkligen en mysig playdate! Verkligen en fullspäckad början på veckan.. Och skönt att Charlie mår bättre! Hoppas att ni får härligt mysiga dagar i Skövde! Kram

 4. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Härliga bilder! Vår Charlie var också sen med första tanden, nästan tio månader var han. De två nere kom på en gång och sedan har han inte fått några mer :P

 5. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Vi trodde också att det bara skulle komma en tand, för vi hade bara sett en tand under tandköttet, men ett par dagar senare hade han två, bara så där :)

 6. Vi har hållt oss friska iaf :) Jag tänke på det imorse när du skrev att första tanden spruckit igenom och det kan ju absolut vara en reaktion på det! Dom reagerar ju på olika sätt.. Men huvudsaken är att han mår bra nu, med sin nya tand :) Sååå kul att den tittat fram! Kram

 7. första tanden var stort! majis håller på att få tre tänder på samma gång nu! är nog inte så skönt ;P

Lämna en kommentar