pannkakspremiären

Pannkakor var poppis vill jag lova! Det blev en amerikansk variant (som alltså gjordes på havremjölk) för Daniel och Charlie och till det tinade vi jordgubbar, hallon och blåbär. Kanske inte helt genomtänkt, men vi klädde i alla fall av bebisen kläderna innan och tur var väl det – hela ongen var blå! Han satt till och med i blåbär, så det såg ut som att han hade ett stort blåmärke över hela baksidan av låret resten av dagen. Det gick bort i badet sen iaf :)

Kladdigt men gott alltså. Han petade i sig det mesta och sa ”mam mam, mmm” hela tiden (Fast det gör han iofs vid alla måltider. Och när han ser sin stol i köket. Och när han ser vattenflaskan, och när mamma eller pappa dricker äter eller dricker något. Men ändå, gott betyg!). Sen vände han på tallriken (som Babybjörn påstår ska vara svår för små fingrar att greppa…) och ville ha apelsin till efterrätt. Busen. Till middag fick han korvstroganoff och pasta. ”Mam mam” det också.


Charlies tallrik


Mina proteinpannkakor


Fått ny mugg i helgen, learn to drink – cup från MAM

Pages:

10 kommentarer till “pannkakspremiären”

 1. Mums så gott det ser ut. Man ska bli kladdig när man äter :D

 2. Hihi vilka härliga bilder!! Nu är jag lite nyfiken på vad du har i dina proteinpannkakor så det får du gärna tala om ;) Kram

 3. Elin Frid skriver:

  Wow! Härliga bilder!

 4. Veronica mamma till Asta skriver:

  Håller me Charlie, Pannkaka e såå gotti!! Duktiga killen! Ja, recept på proteinpannkakan TACK;-)! Krama <3

 5. hihi absolut, jag lovar att tipsa om vi testar något :) verkar som att LCHQ är ett bra alternativ då man faktiskt behöver lite kolhydrater om man ska orka träna och bygga lite muskler men samtidigt inte ööösa i sig fett som i LCHF! :)

  vilka fantastiska bilder, den där muggen ser praktisk ut :) kanske ska köpa en sån till Alva, förstår Charlie nu att han ska luta på flaskan för att få i sig vattnet ? kramar!

 6. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Mumsigt! Vi har inte testat pannkakor ännu, får se när det blir :)

  Den där tallriken har vi också, och dom säger ju dessutom att den ska vara halkfri, men jag tycker då den halkar omkring rätt bra :P

  Du tar förresten underbara närbilder? Vad har du för kamera, objektiv?

 7. jaa, det var riktigt stort faktiskt :-)

  jaa, det räcker gott och väl med krypandet, haha.. det enda är att jag önskar hon kan gå tills hon börjar dagis.. :-P

 8. Johanna - Mamma, mode, skor skriver:

  Du har en utmaning att hämta hos mig!
  http://johannabolmgren.se/utmaning-2

 9. Vilka mysiga bilder! :) Jag tycker det är så charmigt med sånna kladdbilder, hihi. Det ser så gott ut lixom. ;) Så mysig kille du har!

 10. Jag bara ÄLSKAR dom här bilderna på Charlie. Underbara! Mmmm, så gott :D

Lämna en kommentar