på landet

Det blev ett äventyr att ta sig hem till Charlies mormor och morfar den här gången. Allt gick bra tills vi var på centralen, i god tid, och skulle åka upp på perrongen och en idiot såg till att jag och bebis fastnade i hissen och missade tåget. Skräckupplevelse att sitta fast i en sån liten jäkla hiss. Efter 20 min blev vi tack vare ett par vänliga själar utsläppta, fick nya biljetter av SJ och kom iväg en timma senare än planerat. Ingen större skada skedd alltså, förutom att det nog kommer dröja tills jag tycker att det känns okej att åka hiss igen.

Det är som vanligt skönt att vara här. Idag har dock varit en sån där mammaledig dag som man helst vill glömma! Tror att det varit både tänder och trötthet efter en katastrofalt dålig natt som spökat, hur som helst har jag inte alls känt igen min unge idag. Jag fick ladda batterierna genom en timmas powerwalk och ett litet styrkepass nu på em iaf, riktigt skönt. Och i morgon är en annan dag!!

20120126-211608.jpg

Pages:

4 kommentarer till “på landet”

  1. Vad skönt att ni kom iväg och jag förstår att det är underbart att vara ”hemma” :) Kram till er!

  2. Men fy vad läbbigt med hissen!! Skönt att ni inte blev mer försenade än ni blev iaf men usch vilken känsla!

    Undrar om det är fullmåne för dom små eller nåt.. Alva har haft ett tokgrinigt humör här hela dagen och ingenting dög.. 2 sekunder har det passat sen har hon blivit missnöjd.. Fattar ingenting jag men men ler gör man ändå :)

    Hoppas ni får det bra nu! Kram

  3. Veronica mamma till Asta skriver:

    <3 njutit av landet å luften!!! Underbart!!

Lämna en kommentar