öppna förskolan i husby

God afton! Trött tjej här, som hoppas på att Charlie väljer att starta morgondagen precis som idag: med att vakna först 5:45 för välling och soffmys. Det har nog bara hänt en gång förut, för nån månad sen, så det var skönt. Eftersom han sov så pass länge struntade jag i att försöka söva om honom efter flaskan utan tog med honom upp och gav vällingen i soffan och myste en stund innan vi började leka. Bra start på dagen!

Efter frukost tog vi bussen till Husby för att hänga lite med mamma och bebisar. Jasmin, Milo, Tina och Minna mötte upp oss på öppna förskolan där, där vi blev bjudna på lunch och lekte några timmar. Sen tog vi en skön promenad och pratade medan bebisarna sov, jätteskönt. Mycket bra dag med goa brudar (och Milo!) tycker jag och Charlie.

Pages:

En kommentar till “öppna förskolan i husby”

  1. Tack för idag, det här får vi göra om :D Mobilen var himla intressant! Kul att se att det ser ut som att den faller sönder på bilden med alla 3 barn när Minna håller i den… :P Illa, hihi!

Lämna en kommentar